شبکه‌های عصبی مصنوعی روی موبایل
۱۳۹۷-۰۲-۰۵
واسطی برای محافظت از تمامی زیرساخت های هیبریدی
۱۳۹۷-۰۲-۰۵

تجربه انجام بازی روی گوشی هوشمند را نمی‌توان بهترین گزینه برای گیمرها دانست. گیمرها ترجیح می‌دهند با کنسول یا PC قدرتمند خود بازی کنند و حتی در سفر هم ترجیح می‌دهند از کنسول‌های همراه مانند نینتندو استفاده کنند. به همین دلیل است که برخی از شرکت‌ها مانند شیائومی و ZTE تصمیم گرفته‌اند در سال ۲۰۱۸ گوشی‌های گیمینگ خود را روانه بازار کنند.



نگاهی داشته باشیم به نوبیا رد مجیک، گوشی ۴۰۰ دلاری شرکت چینی ZTE:

طراحی

از هر زاویه‌ای به این گوشی نگاه کنید، یک گوشی گیمینگ خواهید دید. همانند بلک شارک، این گوشی هم در پشت بدنه خود دارای چراغ‌هایی است که به آن ظاهر یک دیوایس گیمینگ می‌دهد. انحناهای بدنه این گوشی هم به نحوی طراحی شده است که به خوبی در دست کاربر قرار بگیرند و وقتی قرار است برای ساعاتی طولانی با آن کار کنند، دچار احساس خستگی نشوند. رد مجیک به نحوی طراحی شده است که بتواند دمای دستگاه را پایین بیاورد. برای مثال، در بخش‌هایی از بدنه آلومینیومی این گوشی از نوعی گرافیت استفاده شده است تا به کمک آن، جریان هوا بتواند گوشی را خنک کند. این گوشی ۱۸۵ گرمی در رنگ‌های مشکی و قرمز آتشین روانه بازار خواهد شد و با توجه به LED بزرگی که در پشت آن قرار گرفته است، ظاهری بسیار خاص و شکیل دارد. در طراحی این گوشی، به خشن بودن زوایا توجه خاصی شده است و حتی محل قرار گرفتن لنز آن دارای برش‌هایی چند ضلعی است تا این گوشی را بیش از پیش به یک گوشی با حالتی تهاجمی تبدیل کند.

نمایشگر

نمایشگر ۶ اینچی رد مجیک دارای قطعی ۱۸ به ۹ است و حالتی کشیده دارد. هرچند این گوشی حاشیه چندانی در اطراف نمایشگرش ندارد، اما آنقدرها هم بدون حاشیه نیست و نمایشگر آن چیزی حدود ۷۸ درصد از سطح جلویی آن را فرا گرفته است. پنل مورد استفاده روی این نمایشگر از نوع LTPS IPS LCD است و با داشتن رزولوشن Full HD+ تراکم پیکسلی ۴۰۳ پیکسل بر هر اینچ دارد.روی نمایشگر این گوشی به جای گوریلا گلس از یک لایه شیشه NEG Dinorex T2X-1 مورد استفاده شده است که هم ضد خش و نشکن است.

دوربین

بر خلاف بلک شارک شیائومی، رد مجیک از دوربین دوگانه برخوردار نیست و در آن به استفاده از یک سنسور استفاده شده است. سنسور مورد استفاده روی این گوشی دارای دقت ۲۴ مگاپیکسلی با f/1.7 است. با این که ممکن است فکر کنید ۲۴ مگاپیکسلی بودن این دوربین قرار است از آن در زمینه عکاسی یک هیولا بسازد، اما در حقیقت، عکس‌های ثبت شده با دوربین‌های ۲۴ مگاپیکسلی دوربین‌های موجود روی گوشی‌های هوشمند به خوبی عکس‌های ثبت شده با دوربین‌های ۱۶ یا ۱۲ مگاپیکسلی نیست. به همین دلیل است که دوربین اکثر پرچم‌داران بازار ۱۲ مگاپیکسلی است.

دوربین سلفی رد مجیک هم ۸ مگاپیکسلی است از f/2.0 بهره می‌برد و نهایت کیفیت ضبط ویدیو در آن ۴K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه است.

سخت افزار

تراشه به کار رفته روی رد مجیک نوبیا از نوع Snspdragon 835 است. هرچند این تراشه قوی‌ترین تراشه موجود در بازار نیست و رد مجیک بر خلاف بلک شارک به Snapdragon 845 مجهز نشده است، اما نباید فراموش کنید اسنپدارگون ۸۳۵ هم آنقدر قدرتمند است که برای مدت‌ها خیال شما را از بابت اجرای بی عیب و نقص سنگین‌ترین بازی‌های بازار هم راحت می‌کند. در کنار این تراشه قدرتمند، رد مجیک بسته به حافظه داخلی، دارای ۶ یا ۸ گیگابایت است تا خیال کاربر از بابت اجرای بی عیب و نقص چندین اپ به صورت همزمان راحت باشد. در بخش حافظه داخلی، این گوشی دارای دو گزینه ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت فضای ذخیره سازی است. مثل اکثر گوشی‌های گیمینگ، رد مجیک هم فاقد پشتیبانی از کارت حافظه جانبی است.

باتری

باتری رد مجیک یک باتری ۳۸۰۰ میلی آمپر ساعتی است که به خوبی می‌تواند برای یک روز استفاده نسبتا سنگین کفایت کند. خوشبختانه این گوشی از فناوری شارژ سریع هم بهره می‌برد.

نرم افزار

نوبیا رد مجیک با سیستم عامل اندروید ۸.۱ و رابط کاربری اختصاصی Red Magic OS روانه بازار خواهد شد. این رابط کاربری به نحوی طراحی شده است که بتواند بهترین استفاده را از سخت افزار دستگاه داشته باشد و تمام بخش‌های آن بهینه سازی شود.

نتیجه گیری

گوشی ZTE Nubia Red Magic یک گوشی بسیار قدرتمند گیمینگ است که با توجه به قیمت مناسبی که دارد، می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌ها برای علاقه‌مندان به بازی باشد. با وجود کیفیت ساخت بالا و قدرت پردازش عالی، نمی‌توان این گوشی را رقیبی عالی برای بلک شارک دانست؛ زیرا هم از لحاظ پردازشی قوی‌تر از رد مجیک است، دوربین دوگانه دارد و ماژول‌هایی برای بهبود تجربه گیمینگ دارد.

منبع: ماهنامه شبکه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *